Cautare

5040 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul maramures" (3.83 secunde)
Scaderea preturilor pe piata imobiliara a continuat si in trimestrul al doilea, 2009, fata de trimestrul intai al aceluiasi an, in aceeasi situatie regasindu-se si judetul Constanta. ... Aparent, programul "Prima Casa" nu a influentat piata imobiliara din judetul Constanta.
peste 200 km de drumuri din judetul Iasi vor fi reabilitate si modernizate prin programul PNDI Comisia de evaluare a ofertelor depuse pentru proiectarea si executia lucrarilor de modernizare si reabilitare a drumurilor judetene si de interes local pentru judetele Iasi si Neamt a finalizat procedurile de evaluare.
Situatia alocarii fondurilor destinate investitiilor in sistemul de irigatii din Judetul Timis Conform deciziei de suplimentare a bugetului alocat investitiilor in irigatii , de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, pentru Masura 125 - componenta a1 "Irigatii si alte lucrari de imbunatatiri funciare" , judetul Timis are alocata suma de 60 de milioane de euro , disponibili in cadrul sesiunii care se deruleaza in perioada 3 septembrie -15 octombrie 2012 .
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Autostrada in judetul Mures prinde contur nu doar pe harta!", pe care o puteti citi in continuare.
Unitatea in format Loco din localitatea Crasna, judetul Salaj se afla pe strada Cserey Farkas, nr. ... Tot in format Loco se gaseste si magazinul din localitatea Pogoanele, judetul Buzau. ... In localitatea Teaca s-a deschis cel de-al saptelea magazin din judetul Bistrita Nasaud, pe strada Principala, nr.
Reproducem articolul citat mai sus, cu mentiunea ca primarul comunei Vlad Tepes, Constantin Mihalache, precizeaza ca in situatia descrisa se afla de fapt 3 comune din judetul Calarasi:
Unitatea din Tantareni, judetul Gorj, se gaseste de astazi pe Str. ... Tot in format Loco functioneaza si magazinul din Cheveresu Mare, judetul Timis. ... In localitatea Balaceanca, judetul Ilfov, pe str. ... De ieri, s-a mai deschis un magazin in judetul Timis, la Periam.
Magazinul din Scheia, judetul Suceava, se gaseste in format Standard pe str. ... Cel din Bordusani, judetul Ialomita, este amplasat pe str. ... Cu o suprafata totala de 396 mp, din care suprafata de vanzari este de 272 mp, magazinul din Patulele, judetul Mehedinti, se afla pe str.
Cel din Dofteana, judetul Bacau, se gaseste pe str. ... Cel din Contesti, judetul Teleorman, este situat pe str. ... Magazinul din Falticeni, cel de-al 26-lea din judetul Suceava, se prezinta in format Standard si este amplasat pe str. ... In acelasi format, magazinul din Draganesti-Olt, judetul Olt, se afla pe str.
Cel din Belcesti, al 20-lea din judetul Iasi, este amplasat pe str. ... Cea din Melinesti, judetul Dolj, este prezenta pe str. ... Magazinul din Moldovita, judetul Suceava, se afla pe str.
Dezvoltarea economica si sociala intensa ce caracterizeaza regiunea Dobrogei si in mod special judetul Constanta a determinat compania de telefonie mobila Cosmote Romania sa efectueze in judetul de la malul marii investitii de peste 25 milioane de euro, numai in primul an de la aparitia pe piata a acestui nou operator de telefonie mobila din Romania, a aratat ieri in cadrul unei conferinte de presa desfasurata la Hotel Ibis din Constanta Marcel Liznic, manager Implementare Retea Radio in cadrul Cosmote Romania.
Alexandru George Timofte, nascut la Radauti, judetul Suceava, era fiul lui Radu Timofte, fostul sef al Serviciului Roman de Informatie. Biografie Alexandru Timofte Alexandru George Timofte s-a nascut, ca fiu geaman al familiei, la 28 aprilie 1983 la Radauti, judetul Suceava.
Judetul Botosani, pe care il reprezint in Parlament, a fost vaduvit ani la rand de investitii in domeniul sanatatii.
Mii de elevi din judetul Botosani au parintii plecati peste hotare! ... Concret, mii de elevi din judetul Botosani au ajuns sa faca parte din generatia copiilor singuri, avand nesansa de a pasi in viata fara a avea alaturi parintii.
De astazi, doua noi localitati din judetul Dolj, Poiana Mare si Daneti, fac parte din reteaua PROFI. ... Tot in format Loco functioneaza si unitatea din Liteni, judetul Suceava.
Politistii au retinut doi barbati, tata si fiu, din judetul Mures, care sunt acuzati ca au plasat pe piata din Gorj trei bancnote false de 100 de lei.
Stefan de 46 de ani, din judetul Ilfov, F. Gheorghe de 34 de ani, din judetul Ilfov, F. ... Paris de 41 de ani, din judetul Galati si S.
Un barbat din judetul Mures a fost impuscat in piept, vineri seara, cu un pistol cu bile de cauciuc, in urma unui conflict care a izbucnit intr-o benzinarie din Bistrita si in care au fost implicate trei persoane, victima fiind transportata la spital, insa refuzand internarea.
Indiferent de rezultat si indiferent de preferintele fiecaruia, cetateanul roman are nevoie sa vada rezultate, are nevoie sa vada ca a contribuit la alegerea unei clase politice responsabile si profund indatorate celor care au ales, are nevoie sa vada noi politicieni care sunt capabili sa sparga stereotipia ce invaluie clasa politica vazuta ca un grup care actioneaza in scopul satisfacerii propriilor interese.
De asemenea, PD considera ca denumirea formatiunii rezultate in urma fuziunii va trebui sa contina in mod obligatoriu titulaturile celor doua partide. ... In schimb, deputatul Radu Dragus, presedintele PD Botosani, crede ca paritatea este una corecta si trebuie aplicata inclusiv in judetul nostru.
google-analytics.com